Energizantul slabeste, Produse recomandate din categoria Energizante


coapse de slăbire

Nu contine sulfati, parafine sau uleiuri minerale. Indeparteaza bland impuritatile, revitalizeaza si energizantul slabeste fibra capilara.

este suficient 3 luni pentru a slabi

Sistemul Microbiotic din compozitie - un complex activ de prebiotice si probiotice - ajuta la restabilirea si mentinerea echilibrului scalpului.

Ingredientul activ biotehnologicA compus din macromolecule zaharoaseA obtinute prin proces natural de fermentatie si nu prin sinteza are o actiune filmogena:structura de macromolecule creaza un scut extern care protejeaza de deteriorarile provocate de poluare si previne patrunderea A®n par a prafului si a metalelor grele energizantul slabeste favorizeazAƒ productia de radicali liberi. Culoarea rAƒmA¢ne luminoasa si nu se A®ngalbeneste. Parul devine mai moale si mai puternic.

pierdere eficientă în greutate fără dietă

Contine: extract din Seminte de In cu 24 de ore putere de stralucire, de la radacina pana la varfuri;filtru UV si antioxidant care A®mbunatateste longevitatea culorii. Mod de utilizare:A aplicati pe parul umed, masati usor pana la formarea spumei, apoi clatiti.

mic dejun dieta de slabit

Repetati, daca este necesar. Vezi mai mult.

super colon cleanse pierde grasimea burta