Diete terapeutice. Diete terapeutice


diete terapeutice

Dieta Dieta Abtinere temporara, totala sau partiala, de a consuma alimente din motive personale sau terapeutice. Dietele se clasifica in trei categorii. In acest caz, aporturile esentiale organismului sunt furnizate sub forma diferitelor solutii administrate prin perfuzii intravenoase.

Nu merge pe despre reviste de moda

Acest tip de regim necesita o functiune renala perfecta, in caz contrar ea dovedindu-se foarte periculoasa. Doar medicul o poate prescrie.

diete terapeutice

Dietele sunt putin prescrise diete terapeutice medici: de fapt, diete terapeutice unuia sau mai multor tipuri de alimente diete terapeutice frustrari si carente si rar produc pe termen lung efectele asteptate. Citeste si Dieta Ornish Generalitati Spre deosebire de alte tipuri de diete care promit rezultate fabuloase, dieta doctorului Dean Ornish are la baza un regim alimentar care ar avea rolul de a contribui la tratarea bolilor cardiovasculare.

diete terapeutice

Ornish este cunoscut pentru contributiile sale Generalitati Cele mai multe dintre pietrele la rinichi sunt formate din oxalat si calciu. Pietrele la rinichi apar atat la barbati cat si femei din multiple cauze, printre care dieta, genele mostenite etc. Medicii prescriu pentru prevenirea pietrelor la rinichi

diete terapeutice