Cerdacul cu lavanda

Cerdacul cu lavanda

Lorem Ipsum

Povestea

 

Cei care au trecut vreme de sapte ani pe langa casuta parasita si in prag de colaps nu au reusit sa isi imagineze vreodata ca aceste ziduri vor imbraca culoarea lavandei si vor spune in continuare povestea oamenilor si a locurilor de aici.

Restaurata in asa fel incat sa redea autencititatea celor 100 de ani, dar cu aceasta nota de culoare care i-a conferit un aspect unic ca locatie in Romania, Cerdacul cu Lavanda  este un mic colt de Provence integrat in inima unui sat traditional din Transilvania.

Dincolo de parfum si visare, Cerdacul cu Lavanda reprezinta un mod de viata. Cand deschideti portile, pasiti intr-o poveste, nu intr-o pensiune rurala. Sunteti primiti intr-un loc ce se vrea a fi camin pentru oaspeti , unde puteti sa va deconectati de cotidian si sa descoperiti un alt mod de a trai, departe de tumult si in deplina  comuniune cu natura.

Cerdacul cu Lavanda are, inainte de toate, darul de a va face sa redescoperiti bucuria interioara, va inunda sufletul cu liniste   si va imbie  sa respirati  aer cu parfum de lavanda.

Lorem Ipsum

Intrati in poveste

Curtea de la Cerdac

 

Ce poate fi mai idilic decat sa bei cafeaua de dimineata intr-un loc inconjurat de lavanda, ascultand trilul de pasari si sunetul apei de la capatul curtii? O imagine de poveste care va ofera un inceput de zi incarcat de energie si stare de bine.

Foisorul de lemn din curte este locul ideal in care puteti sa va relaxati in compania unei carti, seara puteti degusta un pahar de vin langa un foc de tabara sau sa deschideti portile de lemn de la Cerdac si sa faceti o plimbare pana la padure, admirand luminile care scalda Castrul Roman de la Porolissum.

Daca va face placere sa regasiti gusturile copilariei voastre, luati cosul de nuiele si dati o fuga pana in gradina de legume de la Cerdac, iar la intoarcere faceti un mic popas pentru a culege, din gradina de aromate, plantele pentru cel mai parfumat ceai, pe care l-ati savurat vreodata, pregatit la foc domol cu apa scoasa din fantana asa cum se facea odinioara.

Ziua Portilor Deschise

Cerdacul cu Lavanda organizeaza lunar, in perioada 1 mai – 1 octombrie, un eveniment cu porti deschise care se adreseaza tuturor celor care doresc sa viziteze acest loc pret de cateva ore si sa descopere atmosfera idilica de aici. O plimbare prin cultura de lavanda si prin curtea Cerdacului, sedinte foto, recoltarea lavandei ( in functie de perioada de inflorire), stand cu produse artizanale cu lavanda realizate la Cerdac, degustare de produse traditionale, foc de tabara si multe alte surprize, toate acestea sunt „ingrediente” pentru o zi de neuitat.

Datele fiecarui eveniment vor fi afisate pe retelele social media ale Cerdacului cu Lavanda.