Yasmin slabeste


dieta cu otet de mere si lamaie cum elimini grasimea de pe burta

Yasmin slabeste anticoncepţionale luate împreună cu prafurile pentru slăbit sunt moarte curată. Cel puţin aşa s-a arătat a fi în cazul Alexandrei Mihoc, tânăra din Brad, yasmin slabeste în urmă cu o lună a ajuns la spitalul Judeţean din Arad, în comă profundă, după ce a luat o asemenea combinaţie de medicamente.

bench press ajută să și piardă grăsimea toracică allah ajută-mă să slăbesc

Timp de o lună, Alexandra a luat prafuri de slăbit, deoarece era obsedată de o siluetă perfectă, şi pilule anticoncepţionale marca Yasmin. După două săptămâni, în care tânăra a stat în comă profundă de gradul ¾, în data de 25 septembrie Alexandra s-a stins din viaţă.

idei de meniuri pt slabit pdt slăbire

Acum, la o lună de la moartea controversată a brădencei, medicii legişti au stabilit rezultatul final al necropsiei. Potrivit acestora, decesul Alexandrei Mihoc, de 27 de ani, a survenit ca urmare a unei embolii pulmonare, provocate de consumul pilulelor anticoncepţionale.

Primul deces din ţară cauzat de anticoncepţionale Cu toate că la nivel internaţional, numărul tinerelor decedate din cauza pilulelor anticoncepţionale este relativ mare, în România cazul Alexandrei este primul.

pastile pentru slabit in farmacii md modalități de a pierde pieptul și burta

Anticoncepţionalele Yaz şi Yasmin, produse de gigantul german Bayer Pharma, suspectate că ar fi provocat decesul tinerei din Brad, sunt cele mai recomandate pastile contraceptive de către medicii ginecologi din România şi, implicit, cele mai vândute în lanţurile yasmin slabeste farmacii din ţara noastră.

Atenţie, la prospectul medicamentelor! Medicii specialişti susţin că dacă anticoncepţionalele sunt luate în combinaţie cu prafuri de slăbit efectul poate fi letal.

cat slabesti daca consumi 500 calorii pe zi unitate de slăbire

În plus, atunci când cineva ia anticoncepţionale trebuie să fie foarte atentă la ce mănâncă şi cum mănâncă, iar dacă tânăra din Brad ţinea o dietă cu prafuri de slăbit, cel mai probabil a suferit o tromboflebită inflamaţia unei vene asociată cu tromboza.