Slăbirea taliei. ‎Body Tune: editare poze în App Store


Capsule chinezești de slăbit

Editarea de poze nu a fost niciodată mai ușoară! Indiferent dacă vrei să slăbești, să crești sau să subliniezi orice zonă a corpului tău, Body Tune va face să se întâmple. Nu mai aveți nevoie să stați ore întregi și să editați pozele corpului în una dintre acele complexe aplicații de editat poze.

Cum ardem grasimea din jurul taliei Cum ardem grasimea din jurul taliei Azi vom face un antrenament simplu, dar care da rezultate foarte bune intr-un Azi vom face un antrenament Cum ardem grasimea din jurul taliei Grasimea din jurul taliei nu este numai inestetica, ci este si extrem slăbirea taliei daunatoare pentru sanatate. Grasimea abdominala, cunoscuta si sub denumirea de grasime viscerala, este asociata cu o serie de afectiuni cardiovasculare, precum si cu risc crescut de diabet de tip 2. Este foarte important pentru sanatate sa elimini depozitele de grasime excesiva din jurul taliei, dar si din alte zone ale corpului.

Acum, fără slăbirea taliei abilitate de editare foto, puteți micșora, redimensiona, modifica și mări orice parte a corpului dvs. Cu interfața slăbirea taliei pentru utilizator, dar caracteristicile puternice de editare și modificare a corpului, aspectul ideal se realizează în câteva clicuri, indiferent dacă doriți să adăugați șase abdomene, talie subțire, tatuaje sau să obțineți un bronz natural pe tonul pielii voastre.

Editare de înălțime - Creșteți înălțimea pentru a părea mai înalt în slăbirea taliei - Ia picioare lungi și frumoase - Faceți ca picioarele să pară mai subțiri Editare de mușchi abdominali - Efectuați selecția dintre mai mult de de designuri musculare prestabilite - Creșterea masei musculare - Adăugați solide șase mușchi abs abs - Obțineți mușchi toracic și biceps mai larg și mai mare Adăugați tatuaje slăbirea slăbirea taliei - Dacă sunteți un iubitor de tatuaje, veți aprecia fantasticele noastre modele de tatuaje din întreaga lume - O colecție bogată de autocolante de tatuaj pentru a se potrivi cu toate tipurile și unghiurile de corp - Adăugați tatuaje pe corp și reglați-le după gust Editare de culoare a pielii - Obțineți un bronz natural - Întunecat și luminos, și toate nuanțele între ele - Găsiți și obțineți-vă tonul perfect al slăbirea taliei Descarcă Body Tune și faceți fotografiile corpului să iasă în evidență.

Iată care sunt motivele care te împiedică să ai talia mult visată. Mănânci prea mult seara Poftele culinare nocturne pentru ciocolată sau popocorn nu îți fac niciun bine. Te trezești balonată și simți că nu ai chef de nimic. Pot fi ele de vină pentru grăsimea de pe abdomenul tău? Dacă mănânci prea mult seara, corpul tău nu va avea timp suficient să ardă grăsimile.

Este atât de ușor să ai un corp perfect! Prețurile din alte țări pot varia și taxele reale pot fi convertite în moneda dvs.

Abonamentul Bodytune Pro elimină limita numărului de fotografii care pot fi salvate.

combinatii de mancare pentru slabit

Plata va fi încasată în contul iTunes la confirmarea achiziției. Abonamentele se reînnoiesc automat, cu excepția cazului în care reînnoirea automată este dezactivată cu cel puțin 24 de ore înainte de sfârșitul perioadei curente.

Contul va fi taxat pentru reînnoire în termen de 24 de ore înainte de sfârșitul perioadei curente și va identifica costul reînnoirii. Abonamentele pot fi gestionate de utilizator și reînnoirea automată poate fi dezactivată accesând Setările contului utilizatorului după cumpărare.

catena ideal slim

Nu este permisă anularea abonamentului curent în perioada de abonament activă. Orice porțiune neutilizată dintr-o perioadă de încercare gratuită va fi anulată atunci când utilizatorul achiziționează un abonament la publicația respectivă.