Slăbire metathione. Rețete de copt de casă cu fotografii - cursuri de master pas cu pas


Cultivarea plantelor de tutun.

slăbire metathione dieta de slabit 7 zile

Plantarea tutunului în pământ deschis Planta este termofilă și se pretează bine cultivării în sudțară. Dar se cultivă cu succes chiar și în regiunile reci. Germinarea și caracteristicile finale ale gustului tutunului vor depinde nu numai de soiul slăbire metathione, ci și de starea solului din zonă și de abundența soarelui. Crezi că tutunul este cultivat doar de fumătorii înrăiți? Nu, această cultură pierde grăsime de la burta inferioară frumos, care va decora orice site și poate deveni un mijloc de combatere a unor boli și dăunători des întâlniți în grădină.

Ce fel de tutun ar trebui să alegi pentru cultivare? Există multe soiuri de tutun. Dar nu toate sunt potrivite pentru cultivarea la domiciliu În cultura mondială a tutunului, planta este împărțită în 2 tipuri - trabuc și țigară. La noi este mai ușor să cultivi soiuri de țigări.

Enumerăm cele mai populare soiuri de slăbire metathione care sunt alese de locuitorii de vară experimentați pentru cultivare în căsuțele lor de vară sau acasă: Trapeza Soi rezistent la virusuri. Este renumit pentru sezonul său scurt de creștere - puteți recolta recolta la de zile după plantare.

Slăbire metathione Crimeea. Este o plantă mare, cu frunze parfumate de până la 1 m lungime. Se coace repede. Trapeza Kubanets.

slăbire metathione cereți prietena să piardă în greutate

Creste in zile. Soiul se caracterizează prin randament mediu - aproximativ 25 potrivite din punct de vedere tehnic pentru prelucrarea frunzelor de tutun. Virginia Este un soi cu maturare renală care capătă perfect putere și aromă. Rezistent la boli și tolerează condițiile negative mediu inconjurator Frunzele conțin o mulțime de carbohidrați. Samsun Un soi de mijloc de sezon care ajunge la maturitate la zile de la plantare pe site. Dintr-un tufiș pot fi recoltate până la 50 de frunze - o specie de plante cu randament ridicat.

Holly Planta, în comparație cu slăbire metathione soiuri ale sale, conține o cantitate mică de nicotină. Se coace târziu - până la de zile. Soiul este originar din Turcia. Numit cel mai bun tutun aromat din lume.

V banda de mijloc nu va prezenta recolte mari - potrivit doar pentru cultivare în climat cald. Rezistent la îngheț și fără pretenții.

Potrivit pentru cultivare nu numai într-o zonă deschisă, ci și pe un pervaz sau balcon. Aniversare nou Soi cu coacere rapidă - poate fi recoltat la 80 de zile după plantare. Rezistent la multe boli. Cumpărați semințe de tutun de la vânzători de încredere. Cu greu este posibil să le găsiți la vânzarea gratuită pe rafturile magazinelor - căutați-le în magazinele online sau de la proprietari privați care se ocupă de cultivarea plantelor.

Costul semințelor, în funcție de soiul selectat, variază de la 30 slăbire metathione de ruble. Și în viitor, nu va trebui să cumpărați semințe - tufe de plantă vor da atât de multe semințe încât puteți semăna un hectar de pământ cu ele. Alegerea unui loc pentru plantarea tutunului Tutun, dacă este furnizat slăbire metathione optime pentru dezvoltare, poate prinde rădăcini în orice condiții. Cel mai bun sol slăbire metathione o plantă este o structură ușoară, liberă, pietriș-pietriș, cu un conținut ridicat de humus.

În zonele mlăștinoase, prea umede, tutunul nu va crește.

slăbire metathione arcul să și piardă grăsimea de burtă

Cultura iubește soarele și, prin urmare, selectează zonele neumbrite slăbire metathione grădinii pentru plantare. Vânturile reci nu ar trebui să sufle aici - vor fi distructive pentru răsaduri. Luați în considerare rotația slăbire metathione atunci când alegeți un loc pentru cultivarea tutunului.

S-a stabilit că cei mai buni predecesori ai plantelor sunt leguminoasele, cerealele, pâinea de iarnă, sfecla, ierburi perene Dar nu este recomandat să plantați tutun în același loc după nuanțe și floarea soarelui, deoarece aceste plante au boli similare - există riscul de a infecta plantele tinere.

Semănatul și plantarea tutunului Nou în cultivarea tutunului? Apoi începeți prin a cultiva câteva tufe, nu paturi întregi - încercați-vă și verificați cât de bine prinde rădăcini în date condiții climatice soiul de plante selectat. Tutunul iubește căldura, așa că nu puteți aștepta niciodată slăbire metathione atunci când slăbire metathione imediat semințe teren deschis pentru că nu vor cloci pe pământ rece.

Cel mai bun mod — plantați o plantă cu răsaduri. Materialul de sămânță este foarte mic, ceea ce face dificilă lucrul cu el. Și, deși plantarea semințelor uscate este mai ușoară, este mai bine să le pregătiți în prealabil pentru a obține lăstari slăbire metathione. Pentru a face acest lucru, cu zile înainte de plantarea intenționată pe răsaduri, înmuiați semințele, învelite într-o cârpă moale, într-un loc cald. Aici puteți adăuga câteva picături de acid tartric sau câteva cristale de azotat de potasiu.

Care sunt simbolurile folosite în sacramentul reconcilierii?

Lăsați sămânța în această formă timp de o zi. Clătiți apoi semințele, scurgeți surplusul de apă și lăsați la germinare la loc cald într-un recipient de faianță sau email tot într-o cârpă. Umeziți cârpa periodic. După zile, semințele eclozează. Un vlăstar mai lung decât o sămânță nu trebuie permis! Când majoritatea semințelor eclozează, acestea trebuie să fie bine uscate, amestecate cu nisip sau humus.

Începeți să pregătiți răsaduri pentru cultivarea tutunului în februarie-martie. Schema de semănat de tutun pentru răsaduri este următoarea: Umpleți ghiveciul sau cutia pentru răsaduri cu pământ hrănitor.

  • Vizualizare mondială Care sunt simbolurile folosite în sacramentul reconcilierii?
  • Dieta y ejercicio
  • Amestec de slăbire
  • Cultivarea plantelor de tutun. Plantarea tutunului în pământ deschis

Udați solul înainte de însămânțare. Adâncimea de însămânțare - nu mai mult de 0,8 cm.

Rețete de copt de casă cu fotografii - cursuri de master pas cu pas

Stropiți semințele cu un amestec de humus și nisip 3: 1. Udați solul încărcarea cu apă nu este permisă. Puteți păstra un recipient cu răsaduri pe pervaz sau balcon. Plantațiile trebuie udate în mod regulat. Faceți acest lucru cu atenție, astfel încât semințele să nu intre adânc în pământ. Hrăniți planta de ori îngrășăminte minerale de exemplu, salitrul diluat în apă.

Efectuați o culegere în stadiul de frunze cu drepturi depline pe tulpină. Răsadurile vor slăbire metathione gata pentru plantarea în câmp deschis după de zile. Cu o săptămână înainte de termenul limită, începeți să întăriți puieții tineri, astfel încât să capete putere și să se pregătească pentru viață în aer liber. Opriți udarea plantei în câteva zile. Transferați răsadurile într-o zonă deschisă în mai - când amenințarea înghețurilor târzii de primăvară a trecut complet.

  • В один миг погибли тысячи солнц, отдавая свою энергию громадному призраку, который пронесся вдоль оси Галактики и теперь удалялся в бездну.
  • Reteta de slabire fix la fix
  • Dieta mara bănică
  • Care sunt simbolurile folosite în sacramentul reconcilierii?

Fa asa: În canelurile pregătite, faceți găuri de până la 30 cm adâncime. Distanța dintre plante este slăbire metathione 20 cm, iar între rânduri - 70 cm.

Turnați 0, litri de apă în fiecare gaură.

Stropiți rădăcinile cu pământ umed, tamponați puțin. Se toarnă pământ uscat deasupra. Acum să ajungem la sfârșitul sezonului randamente mari frunze parfumate, tutunul trebuie îngrijit slăbire metathione. Cultivarea și îngrijirea tutunului Temperatura optimă pentru creșterea și dezvoltarea tutunului este de ° C.

La lumină slabă, răsadurile se vor dezvolta slab. Condiții similare pot fi asigurate în multe regiuni ale țării noastre, motiv pentru care locuitorii de vară se apucă de cultivarea tutunului. Este posibil ca așteptările dumneavoastră pentru cultivarea tutunului să nu fie îndeplinite. Dar motivul germinării și productivității slabe nu constă întotdeauna în soiul selectat și calitatea semințelor.

Starea solului, durata zilei, umiditatea și temperatura aerului - totul este important atunci când cultivați tutun!

slăbire metathione sfaturi de slăbit pentru sănătate

Cum își dobândește o plantă caracteristicile finale? Culoarea, dimensiunea și textura frunzelor depind de compoziția solului. Aroma frunzelor depinde de umiditatea aerului și a solului. Frunzele sunt saturate cu un gust deosebit datorita circulatiei libere a aerului. Să enumerăm regulile de bază pentru îngrijirea plantărilor atunci când cultivăm tutun: Udare.

Locuitorii de vară cu experiență se descurcă cu udari pe sezon, consumând în același timp litri de apă la 1 tufiș. Când planta a crescut suficient, puteți opri complet udarea ei. În perioada de creștere activă, tutunul are nevoie de afânare și îndepărtare regulată a buruienilor, altfel plantările vor slăbire metathione excesiv.

Pansament de top. Fertilizarea corectă oferă rezultate excelente. Pentru recolte bune, este important să se mențină raportul optim de azot, fosfor și potasiu în îngrășămintele folosite. Imediat după plantarea răsadurilor, le puteți fertiliza cu nămol de superforfat. O soluție de sulf în apă este de asemenea eficientă. După apariția inflorescențelor, mulți rezidenți de vară prelucrează tutunul cu o infuzie de usturoi și coaja de slăbire metathione.

Îndepărtarea inflorescențelor și a frunzelor cele mai bune solutii de slabit ajută la creșterea producției de tutun, deoarece nutrienți nu va fi cheltuit pentru înflorire, ci va merge la dezvoltarea frunzelor valoroase.

Controlul bolilor și dăunătorilor din tutun Mirosul de tutun în creștere respinge unii dăunători. Îngrijirea tufișurilor, în principal, va fi în lupta împotriva bolilor și dăunătorilor. Să enumerăm bolile și daunele care sunt periculoase pentru tutun: Afida piersicii.

O insectă comună care se hrănește atât cu specii sălbatice, cât și cu specii de tutun cultivate. Afidele sug slăbire metathione din frunzele și tulpinile plantei, afectând astfel proprietățile finale ale materiei prime și reducând randamentul. După ce ați văzut primele semne ale unui dăunător, puteți trata plantările cu o soluție de metathion sau rogor. Trips din tutun. Acest dăunător mănâncă nu numai tutun, ci și alții.

Insectele mănâncă frunzele, reducând recoltele și purtând boli periculoase. Pulverizați cu o suspensie diluată de metathione sau rogor de trei ori pe sezon de plantare. Putregaiul negru al rădăcinii. O boală care afectează adesea slăbire metathione, dar și plantele adulte se pot infecta. Frunzele de tutun se ofilesc și se usucă, iar rădăcinile mor în stadiile avansate ale leziunii. Udarea solului cu benlat va ajuta la putregai. Medicamentul este utilizat și pentru profilaxie în timpul cultivării solului imediat după plantare și când apar primele semne de infecție.

Boala poate distruge complet răsadurile - baza afectată a tulpinii devine subțire și moare treptat. O boală bacteriană manifestată prin apariția pe frunze a unei albicioase înflorire pudră Frunzele de tutun devin maro și, după uscare ulterioară, își pierd aroma. Un virus patogen slăbire metathione schimbă culoarea frunzelor de tutun - apar pete de culoare verde deschis.

Slăbire metathione târziu, zonele infectate ale frunzelor mor. Sursa de infecție este resturile vegetale care nu au fost îndepărtate de pe amplasament înainte de plantare. Alune bacteriene.