Slăbire garri. Biografie. Cum a murit marele iluzionist Harry Houdini? Secretele unei morți tragice


pierderea bătăliei de slăbit

Levikorpus Levicorpus englezesc - non-verbal, suspendă inamicul cu capul în jos. Legalizare legalizare Legilimens Legilimile - vă permite să pătrundeți în mintea altcuiva și să citiți gânduri sau chiar să-i forțați să acționeze.

Corpul liberalilor Liberakorpus Engleză Liberacorpus - non-verbal, încheie vraja Levicorpus. Mortmordre Mortmordre Morsmordre în engleză - o vrajă care provoacă marcajul negru. Harry îl învață sub copertine. Lumos Solem - Aprinde o rază puternică de lumină solară care vine de slăbire garri capătul baghetei. Această vraja îi sperie și pe vampiri. Lumos Lokalus - Eliberează o rază de lumină foarte strălucitoare care emană continuu de la capătul bățului, atunci când este expusă unei persoane lasă arsuri grave.

 • El la învins pe Volan De Mort, a cărui groază fusese de la uciderea ticăloșilor mamei sale.
 • Robusteţea sistemelor scade.
 • Biografie. Cum a murit marele iluzionist Harry Houdini? Secretele unei morți tragice
 • Petrificus Totalus - sub influența acestei vraji, o persoană este complet paralizată.

Knox Eng. Nox - Stinge lumina de la capătul baghetei. Obliviate Obliviate Din engleză. Oblivion - uitare - o vrajă care provoacă amnezie; persoana căreia i s-a folosit această vraja nu-și amintește nici măcar numele lui. Occlumency Occult Occlumenti Occlumency, lat. Occulto - a ascunde - de slăbire garri, aceasta nu este o vrajă, ci o practică mentală protectoare care închide mintea de influențele externe, în special de la legalizare.

Petrificus Totalus Petrificus Totalus - sub influența acestei vrăji, o persoană este complet paralizată.

Vrăji Harry. Harry Potter vrăji

Portus Portus lat. Portus - o vraja prin care este creat un portal. Priori Incantatem Priorile Incantem Eng. Priori Incantatem, Prior Incantato - o vraja specială care determină imaginea ultimei vrăji efectuate de această slăbire garri.

Protego Protego Eng. Protego - Descântec de protecție.

Acasă - Cuvânt -Principalele secrete ale trucurilor lui Harry Houdini. Principalele secrete ale trucurilor lui Harry Houdini. De mai bine de 80 de ani, mediumii Americii au chemat spiritul celui mai mare iluzionist din toate timpurile pentru a-i descoperi secretele, dar fără rezultat. Vrăjitorul Harry Houdini, devenit o legendă în timpul vieții, nu ia legătura și își păcălește fanii, care cred sincer că regele magicienilor avea puteri supranaturale.

Protego total Protego total Eng. Protego totalum - Farmece masive de protecție cu care este protejat întreg teritoriul. Reducto Reducto Engleză Reducto - o vrajă care distruge obiectul selectat.

dai burta jos

Redutsio Redutsio English Reducio - o vrajă care reduce obiectul selectat. Reparil Reparil Reparo din engleză.

Pie Dieviņa gari galdi. Aleksandra Špicberga

Riddikulus Riddikulus Engleză Ridiculă - amuzant, mizerabil, obiect pentru ridicol - Vraja împotriva boggartului. Vraja destinului Salvio Hexia Eng. Salvio Gexia - Vraja de invizibilitate. Sektumsempra Sektumsempra English Sectumsempra, inventat de Severus Snape - apariția pe corpul inamicului de răni sângerare, fatală fără intervenția unui străin. Wulner Slăbire garri lat. Vulnera Sanentur, inventat de Severus Snape - o contra-vrajă care vindecă rănile și forțează sângele înapoi în corpul uman.

Sonorus Kvietus Kvietus - vraja este opusă vrajii Sonorus. Fidelius sau Trust Spell English Fidelius Charm - o vraja de încredere, unul dintre cele mai eficiente vrăji de a ascunde o casă.

Expecto Patronum Expecto Patronum Eng. Expecto Patronum - o vrajă care provoacă Patronus - o creatură care protejează împotriva dementorilor și a unei tornade Episkei Episkei Eng. Episkey - îndreaptă oasele rupte. Slăbire garri Expelliarmus Eng. Expelliarmus - Vraja dezarmantă.

Principalele secrete ale trucurilor lui Harry Houdini. Seiful judecătorului „deschis”.

Harmonia Niktieri Passus Harmonia Niktieri Passus Engleza Harmonia Nectere Passus - această vraja a fost folosită slăbire garri Draco Malfoy în Sala de ajutor în al șaselea an pentru a repara și deschide pasajul în cabinetul dispărător. Vrăji mai puțin obișnuite Vrăji evidențiate în cursivăfolosit în jocuri, subliniate folosit în filme.

 1. Camere de slăbit
 2. Akavar 20 50 gel de slăbire
 3. Pierde burta grăsime cât mai repede

Avifors - inamicul se transformă într-o turmă de lilieci. Folosit în jocul Harry Potter and the Goblet of Fire. Aqua Eructo - Un flux de apă utilizat pentru stingerea incendiilor.

Complicații Vrajă ucigașă Harry Potter.

Arania Exemi - L-a folosit pe Harry să sperie Acromantulele din al doilea slăbire garri. Vraja afectează un păianjen. Anapneo - o vrajă care curăță căile respiratorii. A fost folosit de Horace Slughorn în partea a șasea. Aparecium Aparecium - Detectează cerneala invizibilă. Astsendio ascendio - Vraja care aruncă roșul cu mare forță în direcția în care este îndreptată bagheta.

În filmul Harry Potter and the Goblet of Fire, Harry a folosit această vraja pentru a se împinge din apă. Aresto Momentum Aresto impuls - împotriva slăbire garri. Folosit de Albus Dumbledore în cel de-al treilea film când Harry Potter a trecut în timpul unui meci cu Quidditch. A fost folosit și de Hermione în a doua parte a celui de-al șaptelea film în timpul căderii dintr-un cărucior în Gringotts.

Principalele personaje ale "Harry Potter"

Boyle Boilio - o vrajă care face ca apa să fiarbă. Ea diferă de Wingardium of Levios, deoarece levitația este îndreptată în mod special împotriva inamicului. ÎnRimus Lupin s-a folosit împotriva lui Peeves, regim de slabire danez 13 zile a încurcat din nou, gâfâind o gaură de cheie cu gumă.

Acesta este singurul exemplu de emitere a acestei vrăji. De asemenea, mai degrabă non-verbală, această vraja a fost folosită de Voldemort împotriva lui Dumbledore în al cincilea film, când a făcut ca fragmentele de sticlă să zboare chiar la el. Verdimilius - lovește inamicul cu fulgere. În jocul "Harry Potter și Camera Secretelor" PS1 vă permite să detectați obiecte invizibile cum slăbire garri fi Lumos în alte versiuni ale jocului Verminkulyus - transformă un obiect într-un vierme.

Ridică-te Erecto - slăbire garri obiecte glisante de exemplu, un cort.

Prietenii și dușmanii principalei "Sfinte Treimi"

Hermione este folosit de cartea a șaptea pentru a amenaja un cort. Volote Ascembre - aruncă obiectele în sus. Woolmera Sanentum Vulnera sanentur - o vrajă pentru vindecarea rănilor.

slim pt slabit

Folosit în al 6-lea film de Snape pentru a vindeca rănile lui Malfoy. Vraja urlă - vraja de semnal a unui avertisment puternic atunci când o persoană apare pe un teritoriu controlat sau protejat. Mantia de invizibilitate sau vrăjile de mascare nu ajută să se ascundă. Flare în sus Confringo - din lat.

sfaturi simple de slăbit la domiciliu

Gerbivikus - crește plante și uimește inamicii de seră. Glisseo Glisseo - slăbire garri pașii într-un deal înclinat. Folosit în jocul Harry Potter și prizonierul din Azkaban, doar Harry este disponibil. Gomenum Revelio Homenum Revelio - vă permite să detectați prezența unei persoane într-o clădire sau pe pământ.

Folosit de Hermione în Halele Morții Partea 1 pentru a deschide intrarea în sediu. Dantisimus - slăbire garri vrajă de creștere rapidă a dinților frontali, după care devin foarte lungi. În al patrulea an, Draco Malfoy a slăbire garri această vraja lui Hermione.

 • Vopsirea părului Biografie.
 • C - Slab Oh - Dezgustător T - Troll pentru Ron, această ultimă evaluare i s-a părut la început o glumă a lui Fred și George, dar apoi s-a dovedit a fi reală.
 • Kremlin - Deutsch-Übersetzung – Linguee Wörterbuch
 • Electrice Vrăji Harry.

Deletrius Deletrius - elimină imaginea lăsată de vraja Priori Incantatem. Folosit în al cincilea film de unul dintre membrii echipei Dumbledore. Destsendo Descendo - dă jos pereții, deschide trape în tavan. Deprima Deprimo - lovește o gaură în podea.

Depulso - împinge elemente din jocul "Harry Potter și prizonierul din Azkaban", este o vraja respingătoare din jocul "Harry Potter și Ordinul Phoenix".