Dieta monoaliment


Trăim într-o lume în care obsesia siluetei perfecte dieta monoaliment a unui trup sănătos este atât de puternică, încât am face orice ca să arătăm bine în costum de baie.

Și, atât timp cât e normal dieta monoaliment ne dorim să fim cea mai bună variantă a noastră, din punct de vedere fizic și psihic, nu la fel stau lucrurile în cazul în care cădem pradă dietelor restrictive, care ne fac mai mult rău decât bine.

Descoperă, în rândurile de mai jos, o nouă dietă care a isterizat Internetul: cea mono, sau cu un dieta monoaliment aliment.

dieta monoaliment

Află despre ce e vorba și dacă este sau nu cazul să o încerci și tu! Și, pornind de la sfaturile ei pe care le vei regăsi în filmulețul de mai josdieta mono a căpătat mulți adepți, devenind una dintre cele mai căutate pe Google în Ce presupune ea?

Alimentul care m-a ajutat cel mai mult în transformarea mea

E foarte simplu, lipsa de complicații numărându-se printre cele mai mari avantaje ale dietei: să mănânci un singur aliment, de regulă unul sănătos, precum bananele de mai sus, pepenele, grapefruitul, mango, țelină sau spanac. Cu toate acestea, există și variante de dietă mono care includ alimente în general incompatibile cu ideea de slăbit sănătos, precum pizza, bere sau chiar ciocolată.

Principiile de la care pleacă adepții dietei cu un singur aliment țin, în principal, de recalibrarea metabolismului organismului. Adaptându-se la a digera un singur aliment, corpul tău nu mai depune atât de mult dieta monoaliment, scapi de balonare și maximizezi absorbţia nutrimentelor, dar și eventualele alergii. Dieta monoaliment plus, digestia este facilitată, iar numărul de calorii redus.

Mai mult, dieta cu un singur aliment presupune, în viziunea celor care o susțin, și dieta monoaliment de ordin psihic: dacă ești descurajată de la început de un plan alimentar complicat care să te ajute să slăbești, de data asta nu mai ai dieta monoaliment motiv de griji.

Exemple de diete disociate

Îți este mai ușor să te concentrezi pe compoziția meselor tale atunci când sunt formate dintr-un singur aliment. Riscurile dietei cu un singur aliment Așa cum te așteptai, această dietă la modă presupune și foarte multe dezavantaje.

Primul și cel mai important?

dieta monoaliment

Nu dieta monoaliment va oferi toate nutrimentele de care ai nevoie! Chiar dacă optezi pentru fructe sau legume bogate în vitamine, nu vei obține necesarul de grăsimi sau de proteine.

Nici măcar avocado, cu toate beneficiile sale, nu ți le va dărui pe toate. Mai departe, deși vei slăbi, vei ajunge să pierzi și din masa musculară. În timp, acest lucru va determina nu doar un aspect fragil, bolnăvicios și o senzație permanentă de amețeală, dar și un metabolism redus.

De asemenea, experții în nutriţie sunt de părere că, deși este posibil să slăbești rapid cu dieta cu un singur aliment, vei pune la loc toate kilogramele date jos și chiar te vei îngrășa. Nu dieta monoaliment ultimul rând, dieta cu un singur aliment te va priva de anumiți nutrienți și îți dieta monoaliment servi în exces alții.

Spre exemplu, prea mult potasiu conținut de banane poate determina complicații cardiace, iar zahărul în exces te va duce mai aproape de diabet.

3 CURE DE SLABIRE PERICULOASE

Ești convinsă totuși să încerci dieta mono? Argumentele de mai sus nu te-au convins și vrei cu orice preț să încerci dieta cu un singur aliment?

🍠Diète Cétogène ou Régime Sans Sucre ? Les Conseils du Dr Jean-Michel Cohen

În primul rând, noi îți recomandăm să îți consulți neapărat medicul de familie. Acesta este la curent cu istoricul tău medical și va putea să îți ofere sfaturi avizate. Mai departe, ai grijă să te hidratezi așa cum trebuie, pentru ca riscurile la care îți supui organismul să nu fie agravate și mai tare. Ar fi bine să incluzi și suplimente de vitamine, ca să te asiguri că trupul tău primește totuși necesarul zilnic.

Află mai multe despre

În cele din urmă, dacă trebuie să alegi vedeta dietei tale, nutriționiștii îți recomandă cartofii dulci. Aceștia conțin proteine, aminoacizi, vitamina A și E, fier, calciu, dar o cantitate redusă de Vitamina B și zinc.

dieta monoaliment

Cu toate acestea, e mai mult decât îți oferă bananele. În concluzie, dieta cu un singur aliment presupune mai multe riscuri decât beneficii, iar noi te sfătuim insistent ca, în cazul în detoxifiere curățând organismul acasă o adopți, să ceri și părerea unui medic.

  1. Idei de meniu Trebuie sa mananci 3 mese principale in fiecare zi, doua gustari, iar cina sa fie luata mereu inainte de ora 7 seara.
  2. Cu dieta mono, cumpărăturile și planificarea meselor este aparent simplă deoarece consumați doar un singur aliment sau un număr foarte mic de alimente Pierdere în greutate.