Dieta fulger


Dieta fulger cu mere Slăbește 7 kilograme în doar 7 zile Merele sunt aliatul perfect pentru lupta cu kilogramele în plus.

Cura propriu-zisa dureaza o saptamana timp in care se dau jos kgdar e foarte important si regimul din urmatoarele saptamani, pentru a nu pune la loc kilogramele pierdute. Se mai pot slabi kg pe saptamana, daca se respecta cateva principii: I.

Aceste fructe au dieta fulger conţinut mare de fibre vitamina C. În plus, sunt o sursă inepuizabilă de antioxidanţi, iar în coaja lor au fost descoperiţi mai mulţi compuşi care împiedică apariţia cancerului. Merele reglează digestia şi conţin foarte puţin zahăr, spre deosebire de alte fructe.

dieta fulger

Ele au rolul de factor de echilibru în organism, contribuind activ la scăderea nivelului de colesterol şi trigliceride. Merele dieta fulger foarte slab calorice, un fruct însumând aproximativ 50 de calorii.

dieta fulger

Merele mai contribuie şi la încetinirea absorbţiei de zahăr în organism şi la reglarea metabolismului. Meniul complet pentru o dieta rapidă cu mere: — Luni: dimineaţă, la prânz şi la cină, încercaţi să consumaţi numai mere.

Prânz: grătar sau carne la cuptor plus o salată de legume. Cină: din nou mere. Prânz: salată din legume fierte fără cartofipeşte fiert cu lămâie.

dieta fulger

Cină: cereale cu lapte degresat. Prânz: salată verde cu zeamă de lămâie, brânză slabă în grăsimi.

dieta fulger

Prânz: salată de verdeţuri şi un morcov ras. Cină: mere.

dieta fulger

În timpul curei, nu uitaţi să va hidrataţi cu cel puţin doi litri de apă pe zi.